Kurs

Nye kurs starter opp i uke 2, januar 2020.

Kursene vil holdes her:

Ringerike Montessori Skole, Aklangveien 2, 3519 Hønefoss.

 

Ved å praktisere yoga, så jobber du med å roe ned kropp og sinn, og du vender fokuset inn i deg selv – for å kjenne etter hvordan du har det fysisk, mentalt og emosjonelt. Det er da du blir bevisst det som er. Når du blir bevisst, så kan du ta gode valg for deg selv og skape endringer.

Å skape endringer er det kun du som kan gjøre.

Du trenger en dash vilje og motivasjon for å komme i gang.

 

Se kursbeskrivelsene under:

Nytt kurs starter Ringerike Montessori, Ask

Onsdag 8.1 – 19.2, klokken 17.30 – 18.50. Kurs over 7 ganger, pris kr 1365.

MediYoga – Nybegynner

Dette er kurset for deg som ikke har gjort MediYoga tidligere, eller som ønsker å fortsette med det grunnleggende. Vi jobber med å få kontakt med den dype helbredende pusten, få bedret bevegelighet og økt fleksibilitet i kroppen, samt skape indre ro og avspenthet. Du vil allerede etter første timen ha med deg verktøy du selv kan ta i bruk i hverdagen. Mange av øvelsene kan tilpasses dersom du har begrensninger. Det er en fordel om du kan være nede på yogamatta, da øvelsene vil veksle mellom liggende, sittende og stående øvelser.
Nivå: Nye og de som ønsker å fortsette med det grunnleggende.

 

Nytt kurs starter Ringerike Montessori, Ask

Onsdag 8.1 – 19.2, klokken 19.10 – 20.30. Kurs over 7 ganger, pris kr 1365.

MediYoga – Øvede og Viderekommende

Dette er kurset for deg som har god kjennskap til MediYoga og har gått noen kurs tidligere, det er også for deg som har praktisert annen type yoga. Vi jobber videre med den kjente MediYogaen, og i tillegg noen mer dynamiske og krevende øvelser, og lengre meditasjoner.

Nivå: Øvede og viderekommende.

MediYoga og ryggproblem

Her kan du se en video, hvor ryggkirurg Bjørn Branth forklarer hvorfor MediYoga hjelper ved ryggproblemer: MediYoga og ryggproblem